Γιατί ο Μελισσανίδης δεν κάνει μεταγραφές;

O Thomas Shelby το έψαξε και σας παρουσιάζει πως ο Μελισσανίδης είναι χαμένος από χέρι στο παρασκήνιο

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now.  Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για τους ΑΕΚτζήδες. No good news, bro. Εκεί που οι οπαδοί της ΑΕΚ ψάχνουν γωνία στο δεκάρικο, για παίκτες που δεν έρχονται, στο backstage του ποδοσφαίρου, όπου εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, ο Jimmy the Tiger Μελισσανίδης δεν τα πάει καθόλου καλά, bro. Γι αυτό δεν κάνει μεταγραφές.

O Μελισσανίδης που με μαεστρικό τρόπο καθάρισε like an egg , σαν αυγό, το Σαββίδη την περασμένη σεζόν και πήρε την κούπα, φέτος φαίνεται να τα έχει παρατήσει τελείως. Πέταξε white towel, bro, λευκή πετσέτα, δηλαδή. Ίσως και γι αυτό δεν ανοίγει το κουτί για να φύγουν τα ευρώ για μεταγραφές. Ξέρει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο.

Όλα αυτά, bro, δεν στα γράφω χαρούμενος. Ίσα – ίσα. Θέλω η ΑΕΚ και όλες οι μεγάλες ομάδες να φέρουν παικταράδες. Γιατί έτσι αναβαθμίζεται κι η δουλειά μας, bro. Τα Μέσα πουλάνε παικταράδες, όχι Οικονόμου και Καπετζήδες.

Let’s start, bro, να δούμε γιατί τα παράτησε φέτος ο Jimmy the Tiger Μελισσανίδης. Πρώτα, στις εκλογές της Σούπερ Λιγκ. Νέος πρόεδρος, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βγήκε με τη σύμπραξη Μαρινάκη – Σαββίδη. Ο Μελισσανίδης ήθελε να κατεβάσει τον δικό του, τον Πέτρο Καϊμακάμη. Του είπαν ότι θα πάτωνε. Δεν τον κατέβασε.

Άκου, τώρα, τι θα σου πω, bro, AEKτζή. Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να προσβάλει νομικά τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Σούπερ Λιγκ και να κέρδιζε, bro. He did nothing, bro. Δεν έκανε τίποτα. Πάσχει νομικά η διαδικασία εκλογής προέδρου, γιατί ο Άρης και ο ΟΦΗ ούτε καν προσκλήθηκαν στην διαδικασία! Ο Μελισσανίδης έχασε την ευκαιρία να το παίξει εγγυητής της νομιμότητας. Why?

Επίσης, ο Jimmy the Tiger Μελισσανίδης έχασε και την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Η οποία επιτροπή, στην ουσία αντικατέστησε την εκτελεστική. Εκεί, λοιπόν, ο Μελισσανίδης έχει «δικό» του μόνο τον αντιπρόεδρο Βακάλη. Οι άλλοι τέσσερις που παίρνουν τις αποφάσεις είναι ο president Γραμμένος (ο Tommy Shelby του υπενθυμίζει ότι είναι πρόεδρος) και «δικός» του Σαββίδη. Ο ταμίας Λασκαράκης και ο Βρακάς δεν είναι του Μελισσανίδη, όπως κι ο Μπαταγιάννης, βέβαια.

Εδώ, ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να προσβάλει την καταστατική διάταξη ώστε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να μην «καπελώνει» την Εκτελεστική Επιτροπή. Στην Εκτελεστική είναι οι περισσότεροι του Μελισσανίδη. Πώς το δέχτηκε αυτό η Εκτάκτων Θεμάτων να αγνοεί την Εκτελεστική; Why?

Στην διαιτησία, εκεί κι αν χάθηκε το παιχνίδι από το Μελισσανίδη. Περισσότεροι από 10 διαιτητές είναι από τις Ενώσεις που ελέγχει ο Σαββίδης. Γιατί δεν αντιδρά ο Μελισσανίδης; Έτσι, δείχνει στόχο, ότι τα έχει παρατήσει για φέτος και η μόνη του ενασχόληση είναι το γήπεδο. Όχι το πρωτάθλημα… Good afternoon, bro, ΑΕΚτζή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -