ΕΠΟ

Γραμμένος τέλος από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Βαγγέλης Γραμμένος ΕΠΟ

FIFA και UEFA ζήτησαν εκλογές τον Ιούνιο και διοίκηση στην ΕΠΟ από πρόσωπα κοινής αποδοχής και καλούν στην Ελβετία τους τέσσερις μεγάλους του ποδοσφαίρου μας

Γραμμένος τέλος. FIFA και UEFA καλούν τους 4 «μεγάλους» σε συνάντηση στην Ελβετία, προκειμένου να προχωρήσουν σε συμφωνία κυρίων και να βρουν πρόσωπα κοινής αποδοχής, προσωπικότητες, προκειμένου να διοικήσουν την ΕΠΟ.

Η Διεθνής κι Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα είναι στους παράγοντες των μεγάλων ομάδων προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συνάντηση που έγινε επί ελβετικού εδάφους, επισημάνθηκε πως θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία που να δεν την εκμεταλλευτούν θα προχωρήσει το Grexit.

Η FIFA και η UEFA ξεκαθάρισαν στη Νιόν πως οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, ώστε το νέο πρωτάθλημα στο οποίο δεν θα υπάρχει επιτροπεία, να γίνει από νέο διοικητικό σχήμα που θα έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες καλούν Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη για να πετύχουν μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει από την συνάντηση της Πέμπτης στη Νιόν, είναι πως FIFA και UEFA ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μεριμνήσει ώστε να υπάρξει προστασία και φύλαξη των τριών μελών της ΚΕΔ (Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ).

1 Comment

1 Comment

 1. plotinos

  14/12/2019 08:23 at 08:23

  Δηλαδή ίσες αποστάσεις στην νομιμότητα και την διαφθορά?
  Ο Αυγενάκης και το αφεντικό του κάνουν την πάπια!
  Μια τρύπα στο νερό!
  Η εξυγίανση κατά πως φαίνεται με την “ουδετερότητα”του Μητσοτάκη πάλι θα πάρει την ΕΠΟ & ΚΕΔ.
  Μήπως κ. Μαρινάκη σε πούλησε και Κυριάκος? Το Ρώσικο δίχτυ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top