ΠΑΟΚ

Η απόλυτη αποθέωση για Βιεϊρίνια, το «σ΄αγαπώ» στην κόρη του (vid)

Η εξάμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, η ανησυχία για τον τραυματισμό και η αγωνία για την επιστροφή έμειναν οριστικά στο παρελθόν χθες, τη στιγμή που ο Αντρέ Βιεϊρίνια… τόλμησε να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας.

Τόσο τη στιγμή που σηκώθηκε για ζέσταμα όσο και όταν μπήκε αλλαγή, στο 84ο λεπτό, η εξέδρα τον υποδέχθηκε με χειροκρότημα… άξιο του κρισιμότερου γκολ! Δεν ήταν όμως μόνο οι επευφημίες των οπαδών του ΠΑΟΚ που έκαναν συγκινητική την επιστροφή του αρχηγού.

Ήταν η 7χρονη κόρη του Κριστίνα, που του έδινε οδηγίες στον πάγκο για το… πώς να βάλει τις επικαλαμίδες και του έδωσε την πιο γλυκιά αγκαλιά πριν μπει στον αγώνα. «Σ΄αγαπώ», της είπε ο Βιεϊρίνια και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να φορέσει ξανά στο χέρι του το περιβαχιόνιο ακούγοντας ρυθμικό το όνομά του.

« Βιεϊρίνια is back!

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα μοναδικές. Η αποθέωση στο ζέσταμα, κατά την είσοδό του αλλά και μετά το φινάλε του αγώνα, η παράδοση του περιβραχιόνιου από τον Κρέσπο και οι οδηγίες από την… κόρη του πριν περάσει στον αγώνα!», σχολίασε ο ΠΑΟΚ το βίντεο που ανάρτησε αφιερωμένο στην επιστροφή του αρχηγού του.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top