Η μεγάλη στροφή του Μελισσανίδη

Ο Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει γιατί ο Μελισσανίδης κάνει μεγάλη στροφή και ρίχνει χρήμα στην αγορά, αλλά κι ότι το Περού είναι όμορφη χώρα…

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tomas Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now. Open your mind, bro. Άνοιξε το μυαλό σου. Ο Μελισσανίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρίξει χρήμα στην αγορά. A lot of money, bro. Εγώ, ο Tommy Shelby, είχα γράψει ότι ο Jimmy the Tiger θα έκανε πίσω εφέτος, γιατί έχασε τα κέντρα εξουσίας.

Πριν από μερικές ημέρες το έγραψα, bro. Ότι ο Μελισσανίδης έχασε και την Σούπερ Λιγκ, όπου δεν κατέβασε υποψήφιο γιατί θα έχανε από τη συμμαχία Σαββίδης, Μαρινάκη, έχασε και στην ΕΠΟ, αφού τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πέντε των «εκτάκτων θεμάτων» κι όχι η εκτελεστική επιτροπή, όπου ο Jimmy the Tiger είχε τους περισσότερους.

That time, έτσι ήταν τα δεδομένα. Μετά, άλλαξαν. Tables are turned, bro. Μετά, άλλαξαν τα δεδομένα, bro. Ο Μελισσανίδης, αφού γνωρίζει, πλέον, ότι τα ντέρμπι θα τα σφυρίζουν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, αποφάσισε να ρίξει money on the table, πάνω στο τραπέζι, bro. Για να χτυπήσει στα ίσια τον Σαββίδη και τον Μαρινάκη.

Γι αυτό κι έριξε τα δίκτυα στον Αλέφ της Μπράγκα, bro. Grande paixtoura είναι ο Άλεφ. Και δεν θα μείνει μόνο εκεί. Θα πάρει και grande goleador, from Latin America. Ωραία χώρα είναι το Περού, bro. Κάτι τέτοια μου ψιθύρισαν.

Καλό είναι που ο Μελισσανίδης αποφάσισε να ρίξει χρήμα, για να δούμε μπαλίτσα, ανταγωνισμό. Άλλωστε, το είχε υποσχεθεί στον Ουζουνίδη ότι θα πάρει σούπερ φορ, bro. He promised to sign a super striker. Όχι αμυντικό. Πολλούς αμυντικούς έχει. Και καλούς.

Η εντολή που έδωσε ο Μελισσανίδης είναι χωρίς επιστροφή. Παικταράς ή… δρόμο οι υπεύθυνοι. Ο Ματιάσεβιτς, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Λατινική Αμερική. Ο Λυμπερόπουλος… δύσκολα. Κάπου ο Μελισσανίδης θυμήθηκε και το φιάσκο της μεταγραφής του Αυλωνίτη που πήρε ο Ολυμπιακός μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ και… you know what I mean…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -