ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητά έλεγχο ντόπινγκ σε 8 παίκτες του Βόλου!

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς απαίτησαν έλεγχο ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑΝ. Ο φορέας αντι-ντόπινγκ ανταποκρίθηκε στην απαίτηση των πρωταθλητών και βάσει αυτού του «δεδικασμένου» οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν αντίστοιχο αίτημα στον ΕΣΚΑΝ προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος σε τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές του Βόλου! Τώρα λοιπόν θα φανεί αν ο ΕΣΚΑΝ λειτουργεί αυτόβουλα και ανεξάρτητα ή κατά παραγγελία…

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών .

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».​

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top