ΒΟΛΟΣ

Η ΠΑΕ Βόλος υπερασπίζεται Ιβάν Σαββίδη και οι Ισπανοί την εκθέτουν! (pics)

Απίστευτα πράγματα από την ΠΑΕ Βόλος που εκτέθηκε άνευ λόγου σε μια προσπάθεια υπεράσπισης του Ιβάν Σαββίδη. Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός Ίκερ Γκουαροτσένα, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και ρωτήθηκε για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γκουαροτσένα ανέφερε στην ισπανική εφημερίδα πως τα πλέι οφ ουσιαστικά δεν ξεκίνησαν γιατί υπήρχε το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας καθώς «ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη».

Η ΠΑΕ Βόλος λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση και υποστήριξε πως οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της παραποιήθηκαν και πως δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, παρέθεσε και τα σχετικά δημοσιεύματα για να πείσει τους «αδαείς».

Τι είναι όμως το πιο παράξενο και συνάμα παράλογο; Ότι από τα αποσπάσματα αποδεικνύεται πως ο Γκουαροτσένα έχει αναφερθεί όντως στον Ιβάν Σαββίδη. Ανέφερε πως είναι ο άνθρωπος που μπήκε με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο και αγόρασε την Ξάνθη για αυτό και καθυστέρησε η έναρξη των πλέι οφ, ενώ μετά υπήρξε ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος βάζει σε εισαγωγικά τις δηλώσεις του Βάσκου μεσοεπιθετικού για να μην υπάρξει παραποίηση, ενώ το μοναδικό σχόλιο του Ισπανού που έκανε τη συνέντευξη είναι πως «το ελληνικό πρωτάθλημα δε σταμάτησε μόνο για τον κορωνοϊό».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Αλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα»

Το σχετικό δημοσίευμα:

Τι αναφέρει το κομμάτι που έχει κυκλώσει η ΠΑΕ Βόλος;

«Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης ο άνθρωπος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς από κάθε ομάδα και μετά ήρθε όλο αυτό με τον ιό».

Αυτό είναι το απόσπασμα που χρεώνει στον Ισπανό δημοσιογράφο η ΠΑΕ Βόλος και αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει ειπωθεί από τον Ίκερ Γκουαροτσένα…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top