Η παραδοχή του Παναθηναϊκού που «κρύβεται» επιμελώς!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Έχει περάσει στα ψιλά, αλλά η καμπάνια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την εγγραφή μελών στο μητρώο του συλλόγου «κρύβει» μία παραδοχή των Πράσινων που επιμελώς αρνούνται να βγάλουν στην επιφάνεια.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στην ανακοίνωση/κάλεσμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αναφέρονται τα εξής: «Γινόμαστε μέλη στον ιστορικότερο και ενδοξότερο Σύλλογο της χώρας, στηρίζουμε έμπρακτα το αγαπημένο μας σωματείο και αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του Παναθηναϊκού μας. Ο Σύλλογος βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι και έχει ανάγκη στο πλευρό του όλους τους φίλους του. Γινόμαστε μέλη του και συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε η Ιδέα που αγαπήσαμε από παιδιά να αναστηθεί. Να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτοδύναμος, αυτάρκης και αυτόφωτος. Να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Να γίνει ξανά Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ, όπως τον οραματίστηκε ο Γιώργος Καλαφάτης το 1908, όπως επιτάσσει ο ύμνος του, όπως τον φαντάζονται όλοι οι φίλαθλοι του σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως απαιτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του!».

Ουσιαστικά, λοιπόν, ο επίσημος Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός παραδέχεται ότι έχει «πεθάνει» και καλεί τον κόσμο του να τον… αναστήσει! Ο «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ» δεν είναι «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ» και δεν πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων! Πάντως, προκύπτουν και κάποια εύλογα ερωτήματα στη συγκεκριμένη καμπάνια για την εγγραφή μελών στους Πράσινους. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός αυτοδύναμος, αυτάρκης και αυτόφωτος; Ειδικά, ο τελευταίος χαρακτηρισμός σηκώνει πολλή μεγάλη συζήτηση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -