Η Τίγκρες ανακοίνωσε τον Τοβέν μέχρι το 2026

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Φλοριάν Τοβέν θα είναι από την 1η Ιουλίου και επίσημα ποδοσφαιριστής της Τίγκρες, καθώς ο μεξικάνικος σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μαρσέιγ και είχε το ελεύθερο να υπογράψει στην ομάδα που επιθυμεί. Παρότι είχε κρούσεις από Αγγλία και Γαλλία, ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τίγκρες.

Ο μεξικάνικος σύλλογος προσέφερε πενταετές (!) συμβόλαιο στον Τοβέν και θα τον κρατήσει μέχρι το 2026. Στην Τίγκρες αναμένεται να συναντήσει και τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ, Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, που βρίσκεται εκεί από το 2015. Τη φετινή σεζόν ο Τοβέν κατέγραψε 42 συμμετοχές με 8 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -