22.4 C
Athens

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει 100.000 ευρώ για αναδάσωση στη Βαρυμπόμπη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σε μια προσφορά ύψους 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προχωρά η ΒΙΑΝΕΞ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της.

Η μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις για να επιστρέψει το πράσινο στην Αττική, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

 

Η ανακοίνωση:

«Μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Όλοι μας παρακολουθήσαμε το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και του Τατοϊου. Ένα έγκλημα που δεν θα έχει επιπτώσεις μόνο στο σήμερα και στη ζωή των Ελλήνων του Λεκανοπεδίου, αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας.

Η ΒΙΑΝΕΞ, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και σαν θεματοφύλακας αξιών και πολιτισμού ανακοινώνει πως θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της περιοχής έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το βιοτικό μέλλον της ελληνικής οικογένειας σε ένα πράσινο περιβάλλον.

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει άμεσα 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με το οποίο και θα συνεργαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί η μελέτη για την οργανωμένη αναδάσωση της περιοχής.

Tαυτόχρονα, δηλώνουμε πως ούσα η μεγαλύτερη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, θα παρακολουθούμε καθημερινά για τα επόμενα χρόνια την πορεία της αναδάσωσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε ένα καλύτερο πνεύμονα πρασίνου από ότι πριν.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις, καθώς επιθυμία του Ομίλου Βιανέξ και των 1.300 εργαζομένων της είναι να ηγηθούν της συνολικής προσπάθειας που θα γίνει για την ανάπλαση της περιοχής, ξεκινώντας συμβολικά με το φύτευμα των πρώτων 1.300 δέντρων της νέας εποχής. Στη προσπάθεια αυτή καλούμε και τις άλλες επιχειρήσεις της περιοχής να συνεργαστούμε σε κοινές δράσεις ώστε όλοι ενωμένοι να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον που ζούμε και δουλεύουμε. Οι δράσεις που θα αναπτύξουμε δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας»

Ξέσπασε κατά του Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος: «Θα μου δώσει κανείς πίσω τα 50 εκατ. που πήγαν στράφι;»

Ο γνωστός λογαριασμός «dpg7000» χτύπησε ξανά με αφορμή την απόφαση της εκδίωξης του Τζόρντι Μερτομέου από την ηγεσία της Euroleague, ζητώντας πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλε τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό...

Δίκη Γιαννακόπουλου – Σπανούλη: Η 11η αναβολή είναι γεγονός!

Το FWS αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η πλευρά Γιαννακόπουλου κατάφερε να πάρει την 11η αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης εξύβρισης του Βασίλη Σπανούλη το μακρινό 2015

Dpg7000 τέλος: Το instagram έριξε τον λογαριασμό του Δ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφτιαξε καινούργιο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Και όχι για αθλητικούς - οπαδικούς - μπασκετικούς λόγους. Ο αποστασιοποιημένος ιδιοκτήτης της...

Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κατηγορεί τον Μπερτομέου

Ο Mythbuster κοιτάζει πίσω από τις φωνές των Πράσινων για τον Μπερτομέου που στην εποχή του κατέκτησαν τέσσερις φορές τη Euroleague κι όμως ακόμα ισχυρίζονται ότι τους έκανε πόλεμο

Ποιος θα δώσει στους Αγγελόπουλους τα δεκάδες εκατομμύρια που πήγαν στράφι λόγω «φάρου»;

Ο Insider διάβασε τις διαμαρτυρίες του Δ. Γιαννακόπουλου για τα «50 εκ. που πήγαν στράφι» στη Euroleague και γράφει για αμέτρητα εκατομμύρια των Αγγελόπουλων που τους απέφεραν τρία πρωταθλήματα σε 17 χρόνια!

Η πολυτέλεια με Παγένκ και το μαγικό αριστερό του Ιερεσουέλο

Ο Ανδρέας Καταχανάς κράτησε σημειώσεις από την πρεμιέρα της Volley League και εξηγεί γιατί πρέπει να είναι ικανοποιημένος ο Ολυμπιακός, ενώ καταγράφει όσα πρέπει να προβληματίσουν ΠΑΟΚ και Κηφισιά