Ιωνικός για παραίτηση Κουφού: Προσωπική του απόφαση, που δεν καταφέραμε να ανακαλέσουμε

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό ανακοίνωσε επίσημα ο Ιωνικός, μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον βοηθό προπονητή, Σωτήρη Νικολαΐδη, στην προπόνηση της ομάδας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παραίτηση αποτελεί προσωπική απόφαση του Έλληνα τεχνικού, τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας της Νίκαιας δεν κατάφεραν να μεταπείσουν.

Η ανακοίνωση:

Ο ΙONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως η μέχρι τώρα εικόνα και παρουσία της εξυπηρετούσε εξαιρετικά τους στόχους που είχαμε θέσει στον προπονητή μας από την αρχή της χρονιάς και για αυτό το λόγο δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Η παραίτηση του Στέργιου Κουφού αποτελεί προσωπική του απόφαση, την οποία δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανακαλέσουμε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας και με τον assistant coach, Σωτήρη Νικολαΐδη, στον οποίο ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα, το θέμα είναι να ενεργήσουν πριν την κυβέρνηση…

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τις διεθνείς ομοσπονδίες «που τα ξέρουν όλα» αλλά προς το παρόν προσπαθούν να γιατροπορέψουν τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασπιρίνες
- Advertisement -