ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Γουστάρουμε που ξεφτιλίζεστε, ως διά μαγείας το VAR δε λειτουργούσε

Ηρακλής βόλεϊ

Το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει επίθεση στους διαιτητές Παπαδογούλα και Γεωργιάδη για τα λάθη τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση:

«Οι Γελοίοι Ξανά Χτύπησαν

Για άλλη μια φορά το συγκεκριμένο γελοίο δίδυμο της Ελληνικής διαιτησίας εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Τυχαίο;; Δεν νομίζουμε….

Δυστυχώς για εσάς γουστάρουμε που ξεφτιλίζεστε σε όλη την Ελλάδα αφού το ματς ήταν τηλεοπτικό.

Για πρώτη φορά μετά από 13 αγωνιστικές ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ήμασταν σίγουροι πριν τον αγώνα ότι δεν θα μας σφάξουνε διότι θα είχε VAR, αλλά ως διά μαγείας για πρώτη φορά φέτος το VAR δεν λειτουργούσε. Τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε…

Ευτυχώς θα σας ανεχτούμε άλλες 5 αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει αυτό το γελοίο πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα παίξετε ξανά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα σε ματς δικό μας αλλά και ότι οι αντικαταστάτες σας θα προσπαθήσουν να πράξουν το ίδιο με εσας αφού θα πρέπει να πάρουν εκδίκηση για όλα αυτά που γράφουμε.

Δυστυχώς αυτός ο σύλλογος που δίδαξε βόλεϊ σε όλο το πανελλήνιο ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σας τρομάζει. Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα, στον αγώνα που πραγματικά απευχόμαστε να πάρουμε την απόφαση να φύγουμε θα το νιώσετε καλά στο πετσί σας

111 Χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top