Ισραήλ: Επίσημο αίτημα της Λίγκας στην κυβέρνηση για συνέχεια της σεζόν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η Λίγκα του Ισραήλ κατέθεσε επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση της χώρας για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, προτείνοντας ένα πλάνο για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Σμούελ Φρένκελ, έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσιάζοντας το πλάνο της Winner League για την επιστροφή στην δράση.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα πρέπει να παρθεί μία οριστική απόφαση μέχρι την 1η Μαΐου, μιας και το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ για τις ομάδες.

Τέλος, ο πρόεδρος της Λίγκας τονίζει και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με την κρίση του κορωνοϊού, λέγοντας πως είναι θέμα «ζωτικής σημασίας».

Το πλάνο που κατατέθηκε αναφέρει:

1. Την επιστροφή των ξένων παικτών στο Ισραήλ

2. Οι παίκτες θα μπουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων

3. Άνοιγμα των γηπέδων για απολύμανση

4. Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, μετά τις 14 ημέρες καραντίνας

5. Σε καραντίνα και όλοι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς (διαιτητές, γραμματεία, άνθρωποι της στατιστικής κλπ.)

6. Υποβολή σε τεστ για τον κορωνοϊό όλοι οι παίκτες και προπονητές (περίπου 500 άτομα). Εάν κάποιος βρεθεί θετικός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

7. Τα ματς θα γίνουν σε δύο γήπεδα που θα επιλέξει το υπουργείο Υγείας και θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με τηλεοπτική κάλυψη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πλάνο μπορεί να ξεκινήσει έπειτα από 11 εβδομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -