ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Και η Γουότφορντ στο κόλπο για Τσιμίκα»

Τσιμίκας Ολυμπιακός

Αυτή η μεταγραφική περίοδος συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα. Η Νάπολι σύμφωνα με τα όλα ξένα Μέσα προσπαθεί να κάνει δικό της τον Έλληνα μπακ σε αυτή την περίοδο, ωστόσο η υπόθεση μοιάζει να κολλάει λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον Γκουλάμ.

Ο Αλγερινός μπακ δεν έκλεισε τελικά σε ομάδα της Κίνας, δεν έχει συμφωνήσει σε κάποια ομάδα και οι Ιταλοί είναι πεπεισμένοι πως όσο δεν προχωρά η μετακίνηση του σε άλλη ομάδα, η Νάπολι θα δυσκολευτεί να αποκτήσει τον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού που είναι ο διακαής πόθος της.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται η… Γουότφορντ ενός πρώην ερυθρόλευκου μπακ, του Χοσέ Χολέμπας. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον που έχει τραυματία τον Χολέμπας και έχει για αριστερό μπακ τον Μασίνα, θέλει να βρει έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή για αυτή τη θέση και εφόσον δεν μπορεί να αποκτήσει τον Γκουλάμ γιατί η Νάπολι ζητά αρκετά χρήματα, στρέφεται στην περίπτωση του Τσιμίκα που έχει και προοπτική εξέλιξης και μεταπωλητική αξία.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ, η Γουότφορντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα μπακ, ο οποίος με τη σειρά του δε βιάζεται να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top