Και ο Βασιλακόπουλος #mexritelous: Εκλογές στις 23 Μαΐου ανακοίνωσε η ΕΟΚ και στο βάθος διοίκηση Πρωτοδικείου!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Το ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται να απαλλαγεί εύκολα από τους δυνάστες του. Θα γράφαμε «βιαστές» ως σχήμα λόγου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που προς παρόν τελεί υπό διερεύνηση στην κυριολεκτική του μορφή…

Η απάντηση του Λύτρα στην ΕΟΚ: Η καταγγελία έχει γίνει από το 2019!

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΟΚ του Γ. Βασιλακόπουλου ανακοίνωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 23 Μαΐου. Η αρχική ημερομηνία της 28ης Μαρτίου είχε καεί οριστικά, όπως πρώτο είχε γράψει το FWS πολύ πριν αυτό γίνει επίσημο, αλλά όλα δείχνουν ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη «λεία» της αμαχητί. Απλούστατα επειδή αν τελικώς δεν αλλάξει κάτι στην παραπάνω ημερομηνία, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, με δεδομένο ότι αυτή του Γ. Βασιλακόπουλου θα κηρυχθεί έκπτωτη (επισήμως την 1η Απριλίου).

Δ. Αγγελόπουλος: Αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο Λιόλιου με τρομερά «καρφιά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ με ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου 2021 αποφάσισε την αναβολή της Τακτικής γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας για τις 23 Μαΐου 2021.

Η απόφαση αυτή βασίσθηκε πρωτίστως στα ακόλουθα δεδομένα:

1) Στην απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκανε δεκτό αίτημα αθλητικών σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, που είχαν αποκλειστεί λόγω του ηλεκτρονικού Μητρώου της Γ.Γ.Α. και αναγνώρισε το δικαίωμά τους για εγγραφή στο Μητρώο της Ε.Ο.Κ. για συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται παράνομοι αποκλεισμοί και ακυρότητες της διαδικασίας.

2) Στην εξάντληση κάθε δυνατότητας για διεξαγωγή ανοικτής δημοκρατικής διαδικασίας λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid 19. Η υποχρέωση της τήρησης της διά ζώσης συμμετοχής των αθλητικών σωματείων, με δικαίωμα λόγου και κριτικής, στις ύψιστες δημοκρατικές διαδικασίες, της διεξαγωγής των ΓΣ και των Αρχαιρεσιών, δεν δύναται να υποκατασταθεί από ψηφιακή την “συνεύρεση” εκατοντάδων αντιπροσώπων και του ευάλωτου της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -