ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: Να δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας

Την αγωνιστική βελτίωση, που θα αποδείξει ότι η ομάδα έμαθε από τα λάθη της, παρουσίασε ως μοναδική αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο και ενόψει του αυριανού αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα ο Νικ Καλάθης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» μίλησε για:

-την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μις ματς».

-την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πώς να παίζουμε».

-τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top