Κανονικά στο Copa America η Αργεντινή

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσής της ότι θα συμμετάσχει κανονικά στο Copa America, το οποίο αναμένεται θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Η Αργεντινή εξανέμισε τις όποιες αμφιβολίες υπήρξαν σχετικά με τη μη συμμετοχή της στο Copa America και με ανακοίνωση που εξέδωσε ξεκαθάρισε ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στη διοργάνωση.

«Με μεγάλη προσπάθεια, εξασφαλίσαμε κάθε δυνατή υγειονομική ασφάλεια που χρειάζονται οι παίκτες μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και έτσι η εθνική θα πάει στην Βραζιλία. Όλο το επιτελείο θα δουλέψει ενωμένο για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που επηρεάζουν όλη τη Νότια Αμερική», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα γήπεδα της Κολομβίας και της Αργεντινής. Ωστόσο, η πολιτική κατάσταση στην Κολομβία και η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού από την άλλη στην Αργεντινή το κατέστησε αδύνατο. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, της οποίας η επιδημιολογική κατάσταση βρίσκεται επίσης, στο «κόκκινο».

Μάλιστα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, με τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας να σκέφτονται μέχρι και να σαμποτάρουν το Copa America αν αυτό διεξαχθεί στην πατρίδα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -