ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπογιάννη: Πρόκληση που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, που έφερε το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα

Η Ελένη Καπογιάννη ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και στην πρώτη της τοποθέτηση στη σελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πρόκληση και ευθύνη να αναλαμβάνει την ομάδα που «έφερε το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιαννακόπουλο και την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την προσέγγιση και την πρόταση που μου έγινε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.

Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στον πάγκο του Παναθηναϊκού όπου βρισκόμουν και πριν περίπου μια δεκαετία ως βοηθός του Κώστα Κεραμιδά και πλέον καλούμαι να αντεπεξέλθω ως πρώτη προπονήτρια.

Είναι τεράστια πρόκληση και ευθύνη για μένα να έρχομαι στην ομάδα που έφερε ουσιαστικά το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα από την δεκαετία του ΄30 και παραμένει ο πιο διαχρονικός Σύλλογος στο άθλημα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α1.

Από σήμερα η ομάδα μου είναι ο Παναθηναϊκός και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει ο Σύλλογος εκεί που του αρμόζει»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top