Καραγεωργίου: Η Ελλάδα και το κράτος τα έβαλαν με τη μικρή Ξάνθη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, ξέσπασε μετά το 0-0 της ομάδας του στον Κάμπο και υπογράμμισε πως η ομάδα του σώθηκε «ενώ έχει 36 βαθμούς και όχι 24». Μάλιστα, τόνισε πως «μερικοί από τους παίκτες έκλαιγαν από την πίεση και το άγχος».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Πολύ άγχος, πίεση, χωρίς να τα αξίζει αυτά η ομάδα. Πρέπει να αναφερθώ στο ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί ενώ έχει 36 βαθμούς όχι 24. Μια Ελλάδα ολόκληρη ενδεχομένως και το κράτος τα έβαλε με τη μικρή Ξάνθη. Η διαίσθηση μου είναι ότι έπρεπε να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι μας.

Παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Μερικοί από τους παίκτες κλαίγανε όχι επειδή σωθήκαμε αλλά από την πίεση και το άγχος όλων αυτών των ημερών. Αυτό το άγχος και η πίεση σε πνίγει. Το καταλαβαίνω γιατί μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν, μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να το καταλάβει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -