ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: Ό,τι γίνεται στον Ολυμπιακό, μεγεθύνεται

Καραπαπάς

Στον Sport24Radio φιλοξενήθηκε ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και στην έφεση των Ερυθρόλευκων κατά της τιμωρίας δύο αγωνιστικών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στη Super League 1, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «αλλοίωση γεγονότων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκδικάζεται σε λίγη ώρα και θέλουμε να πέσει η ποινή των δύο αγωνιστικών, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που μας επιβλήθηκε. Εδώ σε άλλα παιχνίδια χτυπούν τους ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχει τίποτα στις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή. Οτιδήποτε γίνεται στον Ολυμπιακό μεγεθύνεται. Θα εξηγήσουμε στην πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο., εδώ στο Εφετείο, τι έχει συμβεί με την ελπίδα να πέσει η ποινή. Είναι και λίγο πρόκληση για τον κόσμο στου Ολυμπιακού, ανά πάσα στιγμή, να κλείνει το γήπεδο, να χάνουμε βαθμούς και να γίνεται το οτιδήποτε.

Σε οποιοδήποτε περιστατικό σε πολύ μεγάλο βαθμό παίζει ρόλο και κομμάτι του Τύπου που αλλοιώνει εντελώς τα γεγονότα. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ρόλο παίζουν οι εκθέσεις των παρατηρητών και των αρμοδίων οργάνων. Έχουμε, λοιπόν, παρατηρήσει ότι στις εκθέσεις των παρατηρητών και των αρμοδίων οργάνων κάποια πράγματα μεγεθύνονται και πέφτουν στον Ολυμπιακό ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ελπίζω το δευτεροβάθμιο όργανο να κρίνει σωστά και να απαλλάξει τον Ολυμπιακό από την τιμωρία των αγωνιστικών, κάτι που είναι εντελώς αντιποδοσφαιρικό».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top