ΔΙΕΘΝΗ

Καρεμπέ: Το πρότζεκτ του Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ μπορεί να είναι μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού

Σε δηλώσεις του στη γνωστή Nottingham Post που ασχολείται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το πρότζεκτ του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τον αγγλικό σύλλογο. Μεταξύ άλλων, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως το πρότζεκτ είναι μεγάλο, ίσως μεγαλύτερο κι από το αντίστοιχο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού.

Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League.

Γι’ αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top