ΑΕΚ

Καρέρα: Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια

Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και φρόντισε να πέσει κατευθείαν με τα… μούτρα στη δουλειά προκειμένου να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την εικόνα που θέλει από την ομάδα του στο γήπεδο.

Τον Ιταλό τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς και στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο ίδιος ο κόουτς και ανέλυσε στους παίκτες όσα περιμένει να δει από εκείνους.

«Tο ζητούμενο είναι μόνο η ομάδα και η δική μου άποψη πάντα είναι ότι η ομάδα που προπονώ είναι η πιο δυνατή ομάδα που υπάρχει. Βεβαίως ο καθρέφτης για όλους μας είναι το γήπεδο. Χωρίς καλή προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει καλό ματς το σαββατοκύριακο. Αυτό που θέλω είναι να βλέπω παίκτες – μαχητές.

Αν είναι να χάσουμε ένα ματς, να το χάσουμε επειδή η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη, όχι γιατί εμείς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Θέλω να είμαστε μια οικογένεια και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας 200%. Αυτά από εμένα, δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, σε πέντε λεπτά όλοι έξω για προπόνηση. Μέσα απ τη δουλειά και την καθημερινότητα θα γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρέρα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top