Κατέθεσε ο πρώτος νοσοκόμος του Μαραντόνα, αρνήθηκε τις κατηγορίες

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε την Τρίτη (15/6) ο Ρικάρντο Αλμιρόν, ένας εκ των επτά νοσηλευτικών υπαλλήλων που κατηγορούνται για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον νοσοκόμο να αρνείται ότι εγκατέλειψε τον ασθενή.

Ο πρώτος που κατέθεσε στο εισαγγελέα της Αργεντινής ήταν ο νυχτερινός νοσοκόμος του θεού του ποδοσφαίρου, ο οποίος αρνήθηκε ότι παραμέλησε ή εγκατέλειψε τον ασθενή του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε διαταγή «να μην τον ξυπνήσει».

«Οι προϊστάμενοί του, τού είπαν να μην ενοχλεί τον ασθενή. Ο πελάτης μου είχε την σοφία να εκτελέσει το καθήκον του χωρίς να αισθάνεται ο ασθενής συγκλονισμένος», διαβεβαίωσε ο δικηγόρος του νοσοκόμου, ο οποίος πρόσθεσε επίσης, πως ο πελάτης του «παρατήρησε ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια», τα οποία διαβίβασε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει ενημερωθεί για τα καρδιακά προβλήματα του Μαραντόνα.

Η κατάθεσε του Ρικάρντο Αλμιρόν διήρκησε επτά ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα στο Σαν Ιζίντρο -στα προάστια του Μπουένος Άιρες. Ο 37χρονος θεωρείται ψεύδεται ισχυριζόμενος πως ο Μαραντόνα κοιμόταν και ανέπνεε κανονικά λίγες ώρες πριν από το θάνατό του, καθώς η αυτοψία αποκάλυψε ότι αργοπέθαινε.

«Ο πελάτης μου αντιμετώπιζε πάντα τον Μαραντόνα ως ασθενή με ψυχιατρική πολυπλοκότητα, πρόβλημα που σχετίζεται με την αποχή από το αλκοόλ», πρόσθεσε ακόμα ο δικηγόρος του στον Τύπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -