Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ζαχαριάδη: Δώρισε την αμοιβή του από το ΟΦΗ – ΑΕΚ για καλό σκοπό

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Στο δρόμο που χάραξε ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος περπάτησε και ο συνάδελφος του Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος άφησε εκτός το προσωπικό συμφέρον και χάρισε την αμοιβή του από τον αγώνα της Super League “ΟΦΗ – ΑΕΚ” στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Με αυτή τη κίνηση ανθρωπιάς ο έμπειρος Έλληνας ρέφερι βοηθάει έμπρακτα το έργο αυτού του φιλανθρωπικού ιδρύματος και στέλνει μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο ευχαριστεί τον διαιτητή της Super League κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για την προσφορά του και τη στήριξη στο Σωματείο μας.

Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο οποίος κάθε χρόνο αυτές τις άγιες ημέρες, δείχνοντας την ευαισθησία του, ενισχύει φιλανθρωπικά Σωματεία, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», επέλεξε να προσφέρει την αμοιβή που έλαβε για την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΚ στις 31.01.2021 για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.

Στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, και να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή κ. Λουκά Ίσαρη και την Κοινωνική Λειτουργό κα. Ανδριάνα Χαλούλου για το έργο και τις δράσεις του Σωματείου.

Ενέργειες σαν του κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -