Κομνηνός: Ενθαρρυντικές οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου για το BCL

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πάτρικ Κομνηνός, σχολίασε στο socratesdergi.com τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη διοργάνωση και τις χαρακτήρισε ενθαρρυντικές, ενώ υποστήριξε πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις που μπορούν να αλλάξουν το τρέχον τοπίο.

«Φυσικά ήταν ενθαρρυντικό. Είμαστε μία διοργάνωση τεσσάρων ετών και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να συνεχίσουμε μέχρι την κορυφή. Ήταν τιμή μας που τέτοιες θετικές δηλώσεις προήλθαν από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Το BCL το έχει αυτό, έχει ένα όραμα και μια αποστολή, είναι προφανές ότι είναι ένας οργανισμός που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και μπορεί να έχει αντίκτυπο στην Ήπειρο. Όπως πάντα λέω, το ευρωπαϊκό μπάσκετ μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις που μπορεί να αλλάξουν το τρέχον τοπίο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το σύστημα στην Ευρώπη δεν είναι το ιδανικό. Αυτό είναι ένα από τα εμπόδια στην ανάπτυξη των συλλόγων», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -