Κούγιας: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τέσσερις αγωνιστικές

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τι κι αν το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στη Super League 2 από του χρόνου (βάσει της τωρινής βαθμολογικής κατάταξης), το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον πρόεδρο της ΑΕΛ με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 4 αγωνιστικές, από τη νέα σεζόν, ενώ επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στη Θεσσαλική ΠΑΕ για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Επιπλέον το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε και τον Παναθηναϊκό με πρόστιμο 2.000 ευρώ για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μέσα και έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις (4) αγωνιστικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -