ΑΕΛ

Κούγιας: Του χρόνου που η ΑΕΛ θα κληρωθεί με τη Ρεάλ, θα δώσω 1 εκ. ευρώ πριμ στους παίκτες

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε αναφορικά με τη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου πως θα δώσει πριν 40.000 ευρώ στους παίκτες της Λαμίας εφόσον κερδίσουν την ΑΕΛ και έδωσε τη δική του απάντηση με τον γνωστό… καυστικό του τρόπο.

Η δήλωση του:

«Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας – μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα. Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€. Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας. Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top