ΠΑΟΚ

Κυριάκος: Η ψύχωση του ΠΑΟΚ για εγχώριους τίτλους καταλαγιάζει

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Alpha 989 και αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στη φετινή σεζόν του Δικεφάλου. Αποκάλυψε πως η… ψύχωση των τίτλων καταλαγιάζει σιγά σιγά.

Μεταξύ άλλων είπε: «Αν η χρονιά καταλήξει με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση δεν είναι και καθίζηση στο επίπεδο των στόχων, από πρώτος να βγει δεύτερος. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα βελτίωση και χρειαζόταν και πέρσι, είναι οι ευρωπαϊκές μας παρουσίες. Η αλήθεια είναι ότι η ψύχωση για εγχώριους τίτλους, σιγά-σιγά καταλαγιάζει γιατί έχουμε πάρα πολλούς από τους τίτλους της ιστορίας μας στην προηγούμενη τριετία, όμως οι ευρωπαϊκές επιτυχίες, ευρωπαϊκές διακρίσεις είναι που κάνουν τις ομάδες ισχυρότερες οικονομικά και εμπορικά και πιο εύκολα πουλάς ποδοσφαιριστές, δυναμώνει η αξία τους, αλλά και πιο εύκολα δυναμώνει το brand του συλλόγου μέσα από μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές».

Για το τι κατά τη γνώμη του πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «To ποδόσφαιρο για να αλλάξει, για να προσελκύσει ανθρώπους που μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να κοιτάζουν πρώτα την πρόοδο συνολικά του ποδοσφαίρου και μετά την ομάδα τους. Θα πρέπει να εκλείψουν ευθυνόφοβοι δικαστές, θα πρέπει να εκλείψουν υποτελείς διαιτητές, θα πρέπει να εκλείψουν και άνθρωποι οι οποίοι αγιάζουν το κάθε μέσο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Το ζήτημα δεν είναι η νίκη και η επιτυχία με κάθε κόστος, είναι η νίκη και επιτυχία με τον σωστό τρόπο».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top