ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος: Ο Αυγενάκης προτίμησε να πυροδοτήσει το κλίμα…

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ., Κυριάκος Κυριάκος σε δηλώσεις του τόνισε πως πρέπει να απεμπλακεί πλήρως η Πολιτεία από το ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως ο Λευτέρης Αυγενάκης με τις αλλαγές μελών της ΕΕΑ πυροδότησε το κλίμα. Πλήρως… ευθυγραμμισμένος με τη γραμμή Ιβάν Σαββίδη ο άλλοτε διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απέφυγε να εξηγήσει για ποιον λόγο η πρώην ομάδα του δε θυμήθηκε τις συγκεκριμένες αλλαγές όταν τελέστηκαν, προτού δηλαδή ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η διαδικασία που συμβαίνει στις τελευταίες μέρες, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι είναι μια ντροπή για το πολιτικό προσωπικό. Η Πολιτεία δεν έχει καμία δουλειά να επιρροή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι νόμοι και οι κανονισμοί, υπάρχουν. Πρέπει να τηρηθούν χωρίς πολιτική παρέμβαση. Το γεγονός ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτήν την αντίδραση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτίμησε και να παρέμβει με αλλαγές μελών, άρα να πάρει και την πολιτική ευθύνη της απόφασης και αυτό, πυροδότησε μία σειρά εξελίξεων, οι οποίες θίγουν και την Πολιτεία και το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να παρθούν άμεσα οι αποφάσεις να απεμπλακεί πλήρως η Πολιτεία από το ποδόσφαιρο. Είναι η μόνη λύση. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Πολιτεία δεν έχει καμία δουλειά».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top