ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λάβρος Μαρινάκης: Ξεχείλισε το ποτήρι με τα ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη, Μπέου

Μαρινάκης

Πυρ και μανία είναι ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης με την αλλοίωση αποτελέσματος στον Βόλο. Με προσωπική του δήλωση έκανε λόγο για «ποδοσφαιρικά περιττώματα» απευθυνόμενος σε Ιβάν Σαββίδη, Αχιλλέα Μπέο, Βαγγέλη Γραμμένο και υπογράμμισε πως δεν θα συμμετέχει άλλο ο Ολυμπιακός σε αυτή την κωμωδία αν δεν υπάρξουν άμεσα αλλαγές.

Η δήλωση του:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».​

1 Comment

1 Comment

 1. plotinos

  22/12/2019 21:03 at 21:03

  Το πράγμα είναι ολοφάνερο ,κράζει δυο χρόνια τώρα και τα ‘
  Oργια εις βάρος του θρύλου διογκώνονται!Άριστες οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη.Αλλά τα λόγια δεν αρκούν!
  Το ερώτημα είναι αν έχει καλό σχέδιο ικανό, ισχυρούς συμμάχους και αν υπάρχει Κυβέρνηση θαρραλέα για να αλλάξει την κατάσταση?
  Απλά η χούντα της αρκούδας δεν πέφτει με δηλώσεις!Δράσεις χρειάζονται τα λόγια πέφτουν στο κενό!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top