Λείπουν τα… 3 εκατ. ευρώ του Παϊρότζ

Ο Αλαφούζος περιμένει από τον Ταϊλανδό να υλοποιήσει την υπόσχεσή του

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η διαρροή εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου για τα χρήματα που πρέπει να βάλει ο Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, που ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είναι ουσιαστικά τα χρήματα που… λείπουν από τα ταμεία της ΠΑΕ για να μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της! Περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα αυτά τα χρήματα πρέπει να εμφανιστούν ως το τέλος του χρόνου (31 Δεκεμβρίου), αλλιώς οι «πράσινοι» θα πρέπει να μετακυλήσουν εκ νέου τις υποχρεώσεις τους.

Παρά την εύλογη ανησυχία που υπάρχει πέριξ της διοίκησης, μετά τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν, οι συνεργάτες του Αλαφούζου υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο ουδείς από τους ανθρώπους που μιλάνε με τον Mr ΣΚΑΙ θεωρεί «δεμένη» την συμφωνία με τον Ταϋλανδό broker, αφού η στάση του δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -