ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Λορένθο: «Ήταν σημαντική νίκη, θα έρθουν κι άλλες»

Εμφανώς ενθουσιασμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα του Moto GP στην Αυστρία, ο Ισπανός νικητής Χόρχε Λορένθο, ο οποίος άφησε πίσω του δεύτερο τον συμπατριώτη του, Μαρκ Μάρκεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόρχε Λορένθο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η μοτοσυκλέτα λειτούργησε καταπληκτικά και η επιλογή του μαλακού ελαστικού υπήρξε ιδανική. Είχα μια ανησυχία μήπως στους τελευταίους γύρους μου τελειώσει το ελαστικό αλλά ήμουν αποφασισμένος να παλέψω για την νίκη μέχρι τέλους.

Έμεινα έκπληκτος από πόσο το πάλεψε ο Μαρκ, αλλά έτσι είναι. Δεν τα παρατάει ποτέ. Αφού τον πέρασα αντιμετώπισα τις επιθέσεις του με προσοχή, αλλά είδα πως αν ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός δεν θα κατάφερνα να τον περάσω, έτσι άλλαξα τακτική και έγινα πιο επιθετικός.

Στον τελευταίο γύρο συνειδητοποίησα πως εκτός από θάρρος χρειαζόμουν τακτική και πονηριά. Έτσι περίμενα να περάσω και να τοποθετήσω την μοτοσυκλέτα μου έτσι ώστε να μην μπορέσει να μου επιτεθεί στην τελευταία στροφή. Όταν το κατάφερα ένοιωσα πολύ ευτυχισμένος. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Και θα έρθουν και άλλες».

To Top