Μ. Γιουνάιτεντ: Κινέζικη εταιρεία απέσυρε τη χορηγία της λόγω της κόντρας οπαδών – Γκλέιζερ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Οι απώλειες της Γιουνάιτεντ από την κόντρα των οπαδών με τη διοίκηση Γκλέιζερ είναι πολύπλευρες και όπως φαίνεται μπορεί να της κοστίσουν ακριβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχασαν γύρω στα 200 εκατ. ευρώ, από μία συμφωνία που ποτέ δεν προχώρησε με εταιρεία από την Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, προτού προκληθούν τα επεισόδια και οι έντονες αντιδράσεις των «Κόκκινων» οπαδών κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, η διοίκηση της ομάδας φέρεται να είχε συμφωνήσει για αλλαγή του βασικού της χορηγού στη φανέλα, θέλοντας να αντικαταστήσει την AON με την κινέζικη «My protein».

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι τα αγγλικά δίκτυα μεταφέρουν την πρόθεση της κινέζικης εταιρείας να αποσύρει το ενδιαφέρον της, καθώς φοβάται για πιθανές αντιδράσεις που θα χαλάσουν την εικόνα της στην παγκόσμια αγορά.

Με μία λέξη, δεν θέλει να υποστεί το «μποϊκοτάζ», εισπράττοντας την δικαιολογημένη οργή των οπαδών της Γιουνάιτεντ. Άλλον ένα καμπανάκι για την οικογένεια Γκλέιζερ, που τα βρίσκει σκούρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -