Μάνατζερ Λυκογιάννη: Αν φύγει από την Κάλιαρι, δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τη βεβαιότητά του εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Μπάμπη Λυκογιάννη, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ότι ο παίκτης του δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, εάν αποχωρήσει από την Κάλιαρι, αλλά επιθυμία του είναι να εξετάσει περιπτώσεις σε Γερμανία ή Αγγλία.

Αν και ο Έλληνας διεθνής δεσμεύεται με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2022, εντούτοις το μέλλον του στην Κάλιαρι είναι αβέβαιο και μία αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν πιθανή.

Ο εκπρόσωπος του 27χρονου αμυντικού σχολίασε στα Μέσα της Σαρδηνίας τα σενάρια περί επιστροφή του Λυκογιάννη στον Ολυμπιακό, διαψεύδοντάς τα.

«Ο Λύκο είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη χρονιά όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μάνατζερ και πρόσθεσε εν συνεχεία:

«Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -