Μανέ: Σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής, θέλει να χτίσει νοσοκομείο στη Σενεγάλη!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Σαντιό Μανέ επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Σενεγάλης, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός νοσοκομείου, ενώ έχει ήδη χτίσει ένα σχολείο και ένα νοσοκομείο, αποδεικνύοντας για μία φορά ακόμη ότι είναι φιλάνθρωπος.

Υπάρχουν και αυτοί οι ποδοσφαιριστές – άνθρωποι, που εκτός από θέαμα στα γήπεδα, προσφέρουν και έργο έξω από αυτά. Ένας από αυτούς είναι και ο άσος της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, επισκέφθηκε τη γενέτειρά του, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση από τον Πρόεδρο της Σενεγάλης, Macky Sall.

Ο λόγος που ο 29χρομος άσος πήγε στο Παλάτι της Δημοκρατίας στο Ντακάρ ήταν για να ενημερώσει τον Πρόεδρο για την επιθυμία του να χορηγήσει την κατασκευή ενός δεύτερου νοσοκομείου στον τόπο γέννησής του, το Μπαμπαλάι, ζητώντας τη συμβολή της κυβέρνησης στην παροχή ιατρικού προσωπικού για την εγκατάσταση.

Ο Μανέ έχει δείξει πολλές φορές το φιλάνθρωπο πρόσωπό του και πρόσφατα, ορμώμενος από τη δική του ζόρικη παιδική ηλικία επέλεξε εν μέσω πανδημίας να δωρίσει περίπου 45.000€ για την αντιμετώπιση του COVID-19 στη Σενεγάλη. Παράλληλα, έχει χτίσει ήδη ένα σχολείο και ένα νοσοκομείο στη γενέτειρά του, την πόλη Μπαμπαλάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -