ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: Εμφανής η διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό

μάντζιος - οσφπ

Στην ποιοτική ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τους «Ερυθρόλευκους» (0-4).

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Φθιωτών σημείωσε: Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού και σε μεγάλο σημείο το καταφέραμε. Καθοριστικό σημείο ήταν το λεπτό του πρώτου γκολ και του δεύτερου, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά και την αποβολή. Κάναμε προσπάθεια και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δεν έχουμε το βάθος για να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός είναι μεγάλος αντίπαλος. Οι απουσίες που είχαμε είναι πολύ σημαντικές. Κάποια άλλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Προσπαθήσαμε να παίξουμε. Νομίζω ότι σήμερα δεν μπορέσαμε. Έγιναν αβίαστα λάθη και μάλιστα πολλά. Εύχομαι σε άλλο ματς να μην γίνουν ξανά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top