Μαρινάκης: «Ο νέος άθλος του πιο επιτυχημένου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης!»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο γυναικείο πόλο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάθε λόγο να νιώθει περισσότερο περήφανος από οποιονδήποτε άλλον γι’ αυτή την επιτυχία.

Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 7-6: Ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μόνιμος «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη έστειλε συγχαρητήρια στις ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες Ευρώπης και υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες αναδεικνύονται σε κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της ηπείρου μας την τελευταία δεκαετία!

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο νέος άθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωτίζει ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία που άλλαξε την Ιστορία του αθλητισμού και ανέδειξε δίχως αμφιβολία τον Σύλλογο μας ως τον πλέον επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα «αστέρια της ΚΕΔ» Μάνος, Σώμος και Κορομηλάς στην… προετοιμασία της εθνικής!

Ο Insider γράφει για τους ξεκαρδιστικούς χειρισμούς των έκπτωτων της ΕΟΚ, που όρισαν την ίδια διαιτητική τριάδα στα ματς της εθνικής στο Ακρόπολις, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50-50: «50 υπέρ μας και 50 εναντίον των αντιπάλων μας»
- Advertisement -