Μαρινάκης σε ΕΠΟ: Show me the money

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει τις μισθολογικές καταστάσεις των υπαλλήλων κι η Ομοσπονδία είναι πρόθυμη ν’ απαντήσει αλλά σε μία άλλη…. ζωή

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Well, bro, ο Μαρινάκης την πάτησε. Take it as I tell you, bro. Έκανε μία κίνηση στο σκάκι κι άφησε τη βασίλισσα χωρίς τερματοφύλακα. Έστειλε, λέει ένα γράμμα στην ΕΠΟ και ζητάει να πληροφορηθεί about the money που κονομάει ο καθένας εκεί μέσα. Πόσα παίρνουν οι δικαστές, πόσα αυτοί της εκτελεστικής επιτροπής, πόσα οι δημοσιογράφοι, πόσα οι Μέλoι Περέιρες, Μαρίν και σία. Everything, bro. He wants to know everything.

Και γιατί την πάτησε; Open your ears, bro. Διότι ο Μαρινάκης δεν κατάλαβε ότι τα πράγματα άλλαξαν στην ΕΠΟ και τώρα υπάρχει διαφάνεια. Fookin transparency, bro. Τώρα με την first time left government όλα άλλα σ’ αυτή τη χώρα και όλα είναι κρύσταλλα Βοημίας. Πεντακάθαρα.

O president Grammenos είναι αποφασισμένος να ξεμπροστιάσει το Μαρινάκη. Θα τα βγάλει όλα στη φόρα. Μέχρι και το τελευταίο ευρώ θα πει που πάει και γιατί. Ο Γραμμένος είναι pound hundred, bro. Λίρα εκατό που λέτε στην Ελλάδα. Είναι η ευκαιρία της ζωής του. Once in a life time, bro. Να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και ν’ αρχίσει να μετράει.

Ακούγεται, bro, ότι όλοι αυτοί οι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι που μας φόρτωσαν από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, παίρνουν ένα κουβά λεφτά κάθε μήνα. Κάπου στο δεκαπεντάρι το μήνα ο Melted (Μελο-μένος) Pereira, bro. Κι ακόμα, ο κάθε εκτελεστικός τσεπώνει 30 λεπτά το χιλιόμετρο, όταν πάει για τις συνεδριάσεις. Όταν, όμως, δυο εκτελεστικοί χρησιμοποιούν ένα αυτοκίνητο για να κατέβουν από την επαρχία, επιστρέφει ο ένας τα λεφτά;

Ι’m sure about that, bro. Τα δίνει πίσω τα λεφτά. Δεν είναι χώρα λαμόγιων η Ελλάδα, ούτε η ΕΠΟ. Ο Γραμμένος, βέβαια, είναι καθαρός, no doubt, bro. Γι’ αυτό και θα χτυπήσει μια και καλή το Μαρινάκη. But there is a serious problem, bro. Δεν ξέρω σε ποια ζωή θα το κάνει. Στην τωρινή ή στην επόμενη; Αυτό είναι ένα θέμα.

Διότι στην επιστολή του ο Ολυμπιακός δεν θέτει deadline, bro. Λέει μόνο, ότι θέλει να μάθει πόσα λεφτά δίνει η ΕΠΟ και παραλείπει να θέσει χρονικό περιθώριο. Τα θέλει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, του χρόνου; Δεν το λέει. Άρα, ο president Grammenos, bro, μπορεί να δώσει όλα τα στοιχεία στην άλλη ζωή, στη Δευτέρα Παρουσία, κατά τας Γραφάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -