ΠΑΟΚ

Μαρούπα: Dimera και Belterra αποχώρησαν χωρίς εξηγήσεις

Μαρούπα

Για την αποχώρηση των κυπριακών εταιρειών, Dimera και Belterra, που εμπλέκονται στην υπόθεση, από τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ μίλησε μετά το πέρας της διαδικασίας το μέλος της Επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα:

«Θα κατατεθούν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και μετά θα περιμένουμε τη διάσκεψη. Έχουν ζητηθεί έγγραφα, περιμένουμε να τα δούμε, δυστυχώς αποχώρησαν η Dimera και η Belterra από τις οποίες περιμέναμε να τεθούν οι ερωτήσεις και να πάρουμε απαντήσεις.

Είπαν ότι είχαν λάβει γνώση, πολύ καθυστερημένα της κλήσης, και δεν είχαν γνώση των στοιχείων για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Αρκούδης, επίσης μέλος της ΕΕΑ, στάθηκε στην απουσία φυσικών προσώπων ου είχαν κληθεί και ειδικά εκείνη του Ιωάννη Καλπαζίδη: «Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω, δυστυχώς στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μόνον δικηγόροι, δεν ήρθε κανένα φυσικό πρόσωπο, ούτε εκπρόσωπος εταιρίας, ούτε μέτοχος, ούτε όλα αυτά τα ονόματα που ακούγαμε κατά καιρούς και είχαμε κλητεύσει. Δυστυχώς δεν ήρθε κανένας να μπορέσουμε να πάρουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.

Μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα αλλά είναι αλλιώς, για παράδειγμα αν ήταν ο κύριος Καλπαζίδης εδώ θα τον ρωτάγαμε ένα κάρο θέματα, στο υπόμνημα του θα απαντήσει ότι θέλει για κάποια πράγματα. Αν ήταν πιστεύω ότι θα βοηθούσε την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση, είτε ότι υπάρχει θέμα, είτε ότι δεν υπάρχει θέμα κι εμείς θα περιμέναμε να έχουν έρθει, τουλάχιστον οι εταιρίες οι κυπριακές και ο κ. Πιαλόγου που ήταν στην Ξάνθη και του έτυχε οσφυαλγία, δεν μπορώ να πω κάτι. Από εκεί και πέρα θα βοηθούσε αν ήταν παρόντες, δυστυχώς δεν ήταν» είπε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top