Μαρούπα: Η μεταβίβαση της ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει εγκριθεί, πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος;

Η Ειρήνη Μαρούπα «χαστουκίζει» την προπαγάνδα των ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη, εξηγώντας πως δεν έχει εγκριθεί καμία μεταβίβαση της ΠΑΕ Ξάνθη!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η Ειρήνη Μαρούπα ήταν το μέλος της ΕΕΑ που μειοψήφησε, όταν ήρθε η ώρα να αποφασιστεί η προβλεπόμενη ποινή για το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Έχοντας αρχικά ψηφίσει υπέρ της  αποδεδειγμένης – όπως η ίδια έχει τονίσει κατ’ επανάληψη – ενοχής των δυο ΠΑΕ, μειοψήφησε σχετικά με την ποινή της αποβολής από το πρωτάθλημα.

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει ένα πανηγύρι, από τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ που για μήνες προσπαθούσαν να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι δεν υπήρξε οτιδήποτε μεμπτό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Κι ας έφτασε η Ξάνθη να παίζει μπαράζ χωρίς επαγγελματίες στο ρόστερ της κι ας αποφασίστηκε η παραχώρησή της από αυτούς στους οποίους ανήκει πραγματικά. Το νέο παραμύθι έχει να κάνει με τη δήθεν έγκριση της ΕΕΑ για μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου στον περιβόητο Μπιλ Πάπας, η οποία, σύμφωνα με το σκεπτικό των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, συνιστά δικαίωση του ΠΑΟΚ.

Στο παραμύθι αυτό έβαλε τέλος η κυρία Μαρούπα, που με τοποθέτησή της στο facebook αλλά και κάμποσες διευκρινίσεις σε όσους προσπάθησαν να κάνουν τους πονηρούς, εξήγησε τη διαφορά μεταξύ άδειας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έγκρισης μεταβίβασης πλειοψηφικού πακέτου.

Διαβάστε τις σπαρταριστές ατάκες της Ειρήνης Μαρούπα, όπως αυτή που λέει «από που προκύπτει ότι τη μεταβίβαση την κάνει ο Πανόπουλος; Επειδή το λέει ο Θωμαΐδης;»…

«Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ

Επειδή έχει ξεκινήσει νέος γύρος παραπλάνησής σας,

Σας ενημερώνω ότι η Εεα έδωσε άδεια στην εταιρεία ΜAZCON INVESTMENTS IKE να αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθης, αφού έλεγξε την φερεγγυότητα της, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.

Μόνο αυτό αποφασίσαμε.

Μια εταιρεία εξέφρασε δήλωση ενδιαφέροντος. Και της δόθηκε άδεια».

«Κατ’ αρχας αγενέστατε κύριε δεν εγκρίθηκε ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.
Δόθηκε απλώς ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ αγορά.
Τώρα ποσο βλακας μπορει να ειναι κάποιος και να μην εχει διαβάσει την αποφαση για την πολυϊδιοκτησία ώστε να μην ξέρει οτι τα πάντα γίνονταν μέσω εταιρειών και η εταιρεία τώρα θα μεταβιβάσει σε οποίου τυπικά φαίνεται το όνομα με εντολή από όποιον ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

- Advertisement -