Μαρούπα: Μπορεί να υπάρχει ζήτημα πολυϊδιοκτησίας Ολυμπιακού – ΑΕΛ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Στην προσπάθεια της να… αποφύγει τα πυρά που δέχεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα προσπάθησε να αποπροσανατολίσει και να θολώσει τα νερά στο σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS FM και αορίστως άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει σχέση πολυϊδιοκτησίας Ολυμπιακού – ΑΕΛ!

Αναλυτικά όσα είπε σε ερωτήσεις που δέχθηκε:

Για το αν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα: «Καλώς αναρωτιέστε και αν έχετε διαβάσει το κείμενο της απόφασής μου, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι μέσα στο κείμενο ζήτησα να ελεγχθεί η σχέση του Ολυμπιακού με τη Λάρισα».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να υπάρχει σχέση: «Βεβαίως θεωρώ πως μπορεί να υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως πρέπει να ελεγχθεί. Είναι μία σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ο ένας άσχετος με τον άλλον. Υπάρχει μία στενή σχέση. Το αν αυτή η σχέση μπορεί να είναι κυριαρχική ή να είναι σχέση ελέγχου, αυτό είναι θέμα για έρευνα».

Για το ποιος πρέπει να το καταγγείλει αυτό:
«Η άποψή μου είναι ότι αυτεπαγγέλτως πρέπει να γίνει αυτό. Το ζήτησα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μου είπαν όταν έρθει η καταγγελία. Κατά τη γνώμη μου, όμως, δεν είναι απαραίτητο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -