ΒΟΛΕΪ

Μαυρωτάς: Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον αθλητισμό και το ελληνικό βόλεϊ

Μαυρωτάς ΟΑΚΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς παρακολούθησε από τα επίσημα του γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Π.Α.Ο.Κ. για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του Δημήτρη Κωνσταντινίδη έφτασε στην εγκατάσταση 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και πέρασε από τoν προβλεπόμενο υγειονομικό έλεγχο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση της ERT Sports HD λίγο πριν αρχίσει το 2ο σετ ο Γιώργος Μαυρωτάς είπε: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τον αθλητισμό σε συνέχεια των όσων έχουμε ζήσει τους τελευταίους 3 μήνες. Το ελληνικό βόλεϊ είναι το μοναδικό στην Ευρώπη που έχει αγώνες, ίσως και στον Κόσμο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Βλέπουμε ωραία παιχνίδια στην ημιτελική φάση και περνάει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι ο αθλητισμός μπορεί να κερδίσει τον κορονοϊό, αρκεί να είμαστε πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι. Αναμφίβολα το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε. Τα παιχνίδια που βλέπουμε είναι ωραία, υπάρχουν ανατροπές. Όλα είναι μέσα στον αθλητισμό. Βέβαια οι ομάδες προέρχονται από μεγάλη αποχή αλλά αυτή είναι και η γοητεία του αθλητισμού και δίνει το στοιχείο της έκπληξης».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top