Με ψήφους 11-0, εκτός Δ.Σ. της Euroleague ο Μπερτομέου

Αλλαγή σελίδας στη Euroleague, με τις ομάδες να παίρνουν το διοικητικό κομμάτι στα χέρια τους - Θυμηθείτε το προ μηνών αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μεγάλου Διδασκάλου

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ιστορική αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι της Euroleague! Μετά από 20 χρόνια, ο Τζόρντι Μπερτομέου μένει εκτός Δ.Σ. της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, καθώς στη γενική συνέλευση των Μετόχων την Παρασκευή (11/6) αποφασίστηκε οι παράγοντες των ομάδων να αναλάβουν το διοικητικό κομμάτι.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως οι ομάδες θα είναι εκείνες που ουσιαστικά θα παίρνουν από κοινού τις σημαντικές αποφάσεις, με τον Μπερτομέου να έχει ρόλο CEO και ασφαλώς μειωμένες – κατά πολύ – αρμοδιότητες.

Στα μέσα Απριλίου, ο Μέγας Διδάσκαλος σας είχε αποκρυπτογραφήσει λεπτομερώς τα… μηνύματα που στάλθηκαν στον Μπερτομέου από το «κίνημα των 7» αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Mε την πλειοψηφία να είναι ήδη χαμένη, χαμένος από χέρι μοιάζει και ο ίδιος ο Μπερτομέου. Το “κίνημα των 7” επί της ουσίας μέτρησε τις δυνάμεις του με αυτή τη συνάντηση και οι εξελίξεις είναι πλέον θέμα χρόνου…»

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Euroleague: Το «κίνημα των 7» και τα μηνύματα στον Τζόρντι Μπερτομέου

Δύο μήνες αργότερα, η Ευρωλίγκα γυρίζει σελίδα και μάλιστα η απόφαση της Παρασκευής (11/6) πάρθηκε με ψήφους 11-0.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -