Μελισσανίδης: Η Αγιά Σοφιά θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Από το πρωί της Παρασκευής πήρε επίσημη μορφή η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ σχετικά με τη προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη νεόχτιστη «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά».

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, έπεσαν οι υπογραφές για την οριστικοποίηση της εν λόγω σύμβασης, το συνολικό ποσό της οποίας ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε σχετικά με αυτή την εξέλιξη: «Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε και ο Γιώργος Πατούλης: «Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -