ΔΙΕΘΝΗ

Μέσι: Να επιστρέψουμε, αλλά να μη μας χωρίσουν από τις οικογένειές μας

Μέσι

Ο κορωνοϊός έχει παρουσιάσει νέα δεδομένα στον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς η κρίση θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που γίνονται οι αγώνες.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και επισήμανε ότι θέλει να παίξει, αλλά δεν θα είναι ωραίο οι παίκτες να χωριστούν από τις οικογένειές τους.

Παράλληλα τόνισε ότι ο κίνδυνος της μόλυνσης είναι παντού και για αυτόν το λόγο δεν θα πρέπει κανένας να εμπιστεύεται κάποιον άλλον, αλλά το σωστό θα είναι να συνεχίσουν αν λαμβάνονται μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι είπε:

«Θέλω να παίξω αλλά δεν θα μας αρέσει να μας χωρίσουν από τις οικογένειες μας. Ξέρουμε ότι θα είναι περίεργα όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ο κίνδυνος πάντα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν. Θα είναι δύσκολο επίσης και χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Ο κίνδυνος της μόλυνσης είναι παντού, όταν βγαίνεις από το σπίτι ο κίνδυνος υπάρχει ήδη εκεί. Οπότε πιστεύω ότι δεν πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ επειδή αν το κάνεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά.

Κατανοούμε πως είναι αναγκαίο να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα και να υιοθετήσουμε τα προληπτικά μέτρα στον μέγιστο βαθμό.

Το να γυρίσουμε στις προπονήσεις είναι μία αρχή όμως δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο αλλά να συνεχίσουμε να παίρνουμε αυτά τα μέτρα».

Για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα: «Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα, πιστεύω θα κάνουν το καλύτερο. Θα είναι πιο δύσκολα πλέον στην αγορά, οπότε εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top