Μίλαν: Η απαίτηση των οπαδών για τον Κιάερ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Σίμον Κιάερ συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να κρατήσει στη ζωή τον Κρίστιαν Έρικσεν, με τη στάση του Δανού αρχηγού καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού να αποτελεί υπόδειγμα. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», οι οπαδοί της Μίλαν θέλουν να φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας τους.

Δεν του αποδόθηκε τυχαία ο τίτλος του MVP της ζωής του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Σίμον Κιάερ ήταν ο άνθρωπος που έδρασε πρώτος, δίνοντας έγκαιρα την αναγκαία βοήθεια στον 29χρονο μέσο.

Ο αρχηγός της Δανίας ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν ήταν δίπλα στον Έρικσεν, αλλά με ένα γρήγορο σπριντ βρέθηκε εκεί και δεν ξανά έφυγε από πλάι του. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έφυγε όταν χρειάστηκε αλλού. Όταν ανέλαβε να συμπαρασταθεί στη Σαμπρίνα, τη σύζυγο του Έρικσεν, να της εξηγήσει και να την ηρεμήσει.

Ο Κιάερ ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε να γυρίσει η γλώσσα του 29χρονου μέσου της Ίντερ, ήταν αυτός που τον γύρισε σε θέση ανάτασης και ήταν αυτός που πριν έρθουν οι διασώστες και οι γιατροί, ξεκίνησε να κάνει μαλάξεις. Ήταν εκείνος που προέτρεψε τους συμπαίκτες του να υψώσουν τείχος γύρω από τον Έρικσεν, ώστε να τον προστατέψουν, κρατώντας τον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δικαίως λοιπόν χαρακτηρίστηκε ως ο MVP. Όχι του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, αλλά του αγώνα της ζωής. Η στάση, η συμπεριφορά και η ψυχραιμία αποδεικνύουν γιατί φοράει το περιβραχιόνιο. Αυτός μάλιστα, είναι και ο λόγος που οι οπαδοί της Μίλαν ζητούν να γίνει ο νέος καπιτάνο της ομάδας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -