Μιλήστε μας λίγο για τον «ρυθμό που θα είχε ο Ολυμπιακός αν έπαιζε στην Basket League»…

O Mythbuster είναι έτοιμος να διοργανώσει συλλαλητήριο για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, φτάνει να το πουν οι διάφοροι «έγκριτοι» που ακόμη δεν έχουν μάθει για όσα γίνονται στην Α1 Γυναικών

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Το καταλαβαίνουμε, τα παιδιά έκαναν τη δουλειά τους. Ακριβώς την ίδια που κάνουν με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια που το μπάσκετ βιάζεται από μια (τώρα πια) γεροντοπαρέα. Και που δεν βρέθηκε κανένας – βρε ούτε ένας! – «τολμηρός», «αποκαλυπτικός» να μας πει ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες.

Μετά από κάθε ήττα ή ακόμα και μετά από νίκες που δε συνοδεύτηκαν από… μεγαλειώδη εμφάνιση, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι εμφανίζονταν με ένα στόμα μια φωνή να μας πουν και να μας γράψουν ότι τα έλεγαν αυτοί, ο Ολυμπιακός δεν έχει ρυθμό επειδή δεν αγωνίζεται στην Basket League.

Οι Γολέμηδες, οι Τσαγκρώνηδες, οι αόρατες επιτροπές και τα τηλέφωνα στον Ταβουλαρέα…

Τα ξεφτιλίκια των έκπτωτων της ΕΟΚ δεν έχουν τέλος. Ταυτόχρονα, δεν έχουν τέλος και τα ξεφτιλίκια εκείνων που έγλειψαν – με το αζημίωτο – κάθε απόκρυφο μέρος ενός σάπιου κατεστημένου μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα τους. Κάποιοι μάλιστα συνεχίζουν μέχρι σήμερα, τιμώντας το παντεσπάνι που έφαγαν και τα αμέτρητα ταξίδια που θα ζήλευε και ο Φιλέας Φογκ.

Οι αδίστακτοι βιαστές του ελληνικού μπάσκετ δεν δίστασαν να ξεφτιλίσουν ακόμα και το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, μόνο και μόνο για να δείξουν την υποτέλεια και την πίστη τους σε αυτούς που τους συντήρησαν τόσες δεκαετίες. Μην αυταπατάστε, πέρα και πάνω από οποιαδήποτε συλλογική προτίμηση (που τουλάχιστον για τον Γ. Βασιλακόπουλο και τον στενό του κύκλο ήταν πασίγνωστη), υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει το προσωπικό συμφέρον. Αν αυτά τα δυο συνδυάζονται, τότε συζητάμε για την ιδανική περίπτωση. Όπως αυτή που βίωσαν για σχεδόν μια ζωή οι έκπτωτοι της ΕΟΚ.

«Τσαρούχα τέλος»: Ο έξαλλος Βασιλακόπουλος στέλνει «μήνυμα» για το ποιος πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα!

Έπειτα από όλα όσα που έχουν γίνει πριν καν ξεκινήσει ο πρώτος τελικός, περιμέναμε τα πύρινα άρθρα εκείνων που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και που έχουν άποψη για όλα. Κυρίως όμως, περιμέναμε από τους «έγκριτους» που μας έλεγαν για τους ρυθμούς της Basket League (και που δυστυχώς σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που είναι ή υποδύονται τους Ολυμπιακούς) πόσο λάθος έκαναν, παίζοντας το παιχνίδι εκείνων που βάλθηκαν από την πρώτη στιγμή να διαβάλουν το #mexritelous. Παίρνοντας, εννοείται, αρκετό κόσμο της ομάδας στον λαιμό τους και ειδικά τους αφελείς που ακόμα και σήμερα δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον σιχαμερό ρόλο των δημοσιογράφων στον ενταφιασμό του αθλήματος.

Παιδιά, μην καθυστερείτε, κρεμόμαστε από τα χείλη σας και τα δάχτυλά σας. Πείτε μας πόσο λάθος έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός που αποχώρησε από το βρωμερότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και εμείς θα διοργανώσουμε συλλαλητήριο υπέρ της επιστροφής έξω από τα σπίτια των Αγγελόπουλων…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλη αυτή η ιστορία με τις αποφάσεις στο γυναικείο μπάσκετ, νομίζω καλό έκανε.
    Έδειξε πια ολοφάνερα πως ο Βασιλακόπουλος δεν είναι μόνος του. Έχει ουρά και μάλιστα μεγάλη. Και δεν εννοώ τη γεροντοπαρέα που υπηρετεί τα πράσινα συμφέροντα. Υπάρχουν “φαροφύλακες” σε όλα τα πόστα και μάλιστα φανατικοί. Ο φανατισμός τους πηγάζει από το γεγονός πως όλοι αυτοί υπερασπίζονται το κέρδος, αφού σχεδόν όλοι έχουν αναπτύξει επαγγελματικές σχέσεις με τους ιδρυτές του “Φάρου”.
    Έχουν συμμετοχή σε μπίζνες πάρκινγκ έως ιστοσελίδες. Από κεί πηγάζει ο φανατισμός τους και θα τον υπερασπίζονται το “”Φάρο” μέχρι να σβήσει εντελώς.
    Όσοι νόμιζαν πως με την απόσυρση του σωλήνα και των άλλων παππούδων καθαρίζει το μπάσκετ, κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτοί έχουν σπείρει παντού …φαροφύλακες. Τέτοια οργάνωση που έχουν οι φαροφύλακες, μόνο στη Σικελία συναντάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -