ΣΤΙΒΟΣ

Μινσκ: Δεύτερη θέση για Τεντόγλου και Στεφανίδη

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου συμμετείχαν σήμερα στη συνάντηση «Ευρώπη- ΗΠΑ» ως μέλη της μεικτής ομάδας της Γηραιάς Ηπείρου, στο Μινσκ.

Η Στεφανίδη, λίγα 24ωρα από την επικράτησε στις Βρυξέλλες με το εντυπωσιακό 4,83 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Μινσκ με καλύτερο άλμα στα 4,70 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,60 μ., πέρασε με την πρώτη τα 4,70 μ. και αφού έκανε δύο άκυρα στα 4,75 μ., επέλεξε να δοκιμάσει στα 4,80 μ., δίχως επιτυχία. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι η Αντζέλικα Σιντόροβα, που ήταν η νικήτρια με 4,85 μέτρα, ενώ τρίτη ήταν η Κέτι Ναζότ με 4,70 μ., όσο έκανε και η 4η Αντζέλικα Μπένγκτσον.

Στο μήκος οι τρεις πρώτες θέσεις «έκλεισαν» στα 8,17 μ. κι έτσι η κατάταξη προέκυψε από τα από τα δεύτερα καλύτερα άλματα των αθλητών! Καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου που ήταν δεύτερος με 8,17 μ., όσο και ο νικητής του αγώνα Νταμάρκους Σίμσον (ΗΠΑ).

Ο Τεντόγλου είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 8,00 μ., το δεύτερο που μετρήθηκε στα 8,10 μ., σε αντίθεση με τον Αμερικανό που στη δεύτερη προσπάθεια του σημείωσε 8,13 μέτρα. Τρίτος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Εουσέμπιο Κασέρες με 8,17 μ. και δεύτερο καλύτερο άλμα στα 7,96 μέτρα.

0Shares
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

To Top