ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα αισιοδοξίας από Μαρτίνς: Σε λίγο καιρό όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας πως όλα θα τελειώσουν σύντομα και θα ο κόσμος θα βγει πιο δυνατός από τη «μάχη» με τον κορωνοϊό, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που με μεγάλη υπευθυνότητα και αφοσίωση προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές, ενώ απευθύνθηκε στους φίλους των Ερυθρολεύκων, λέγοντας με σιγουριά πως όλοι μαζί θα αγκαλιαστούν σύντομα ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρτίνς:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να παραμείνουν στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να το κάνουμε για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι όλο και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή: τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση ώστε να προστατεύσουν όλο και περισσότερο τις ανθρώπινες ζωές. Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα ελληνικά: ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν και είναι απολύτως εξαιρετικοί!

Ένα τελευταίο μήνυμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Να παραμείνετε δυνατοί! Όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη. Στέλνω σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top