ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός

Μώραλης

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την εκπληκτική σεζόν του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ερυώπη.

Ο Γιάννης Μώραλης επισήμανε σε συνέντευξή στο Κανάλι Ενα 904, ότι το πάθος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ είναι ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που επενδύει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ καλή χρονιά όντας μία οικογένεια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, ανεξαρτήτως εάν την τιμητική θέση του προέδρου, για τυπικούς λόγους, την έχω εγω. Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός. Ε, αυτό βγαίνει. Είναι άνθρωπος που παθιάζεται, είναι ένας άνθρωπος που επενδύει. Εχουμε επίσης έναν αξιόλογο και άνθρωπο και προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και έμπειρα στελέχη. Ολα αυτά οδηγούν στα πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω πως και τα επόμενα χρόνια θα είναι παρόμοια κι ακόμη καλύτερα».

Για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και ευχήθηκε πρόκριση της ομάδας σε βάρος της Γουλβς: «Το πιο σημαντικό είναι το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει εφέτος η ομάδα. Χαίρεσαι να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό να παίζει αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό επιθυμούν οι φίλαθλοι. Να βλέπουν όμορφο ποδόσφαιρο, το οποίο οδηγεί σε μία απίστευτη αγωνιστική χρονιά. Αυτά που έχει πετύχει εφέτος ο Ολυμπιακός σε αριθμούς και στατιστικά αποτελούν ρεκόρ, που δύσκολα μία ομάδα θα καταφέρει να τα ξαναπιάσει.

Ελπίζω η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσουμε και το κύπελλο Ελλάδας, να κάνουμε άλλο ένα νταμπλ και μακάρι σε μία δύσκολη εποχή και για το ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας, να καταφέρουμε να αποκλείσουμε τη Γουλβς. Αυτό είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top