ΠΟΛΟ

Μορφέσης: Τώρα ξεκινάει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας γυναικών μετά την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο της Βουδαπέστης. Φυσικά η σκέψη όλων βρίσκεται ήδη στο ντέρμπι της Παρασκευής με την οικοδέσποινα Ουγγαρία, στο οποίο η ελληνική ομάδα θα μετρήσει τις δυνάμεις της.

«Κάναμε το 3Χ3 όπως είχαμε υποχρέωση. Σε όλα τα παιχνίδια βγάλαμε διάθεση και αυτό κρατάμε. Τώρα στην ουσία ξεκινάει για μας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχουμε δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο και συνεχίζουμε», τόνισε ο Γιώργος Μορφέσης και μίλησε για το ντέρμπι με την Ουγγαρία: «Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια που δώσαμε με την Ουγγαρία δεχθήκαμε πολλά γκολ. Σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ για να έχουμε ελπίδες. Βέβαια η ουσία όλη της διοργάνωσης είναι το χιαστί παιχνίδι. Δε λέει τίποτα το να κερδίσουμε την Ουγγαρία και μετά να χάσουμε από τη Ρωσία εάν θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Για τα στοιχεία που θα μετρήσουν στο ματς με τις γηπεδούχες και πόσο ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Πρέπει να έχουμε υπομονετική επίθεση. Το βιαστικό παιχνίδι φέρνει λάθη και πρέπει να το αποφύγουμε. Να πάμε το ματς στο σετ και όχι σε γρήγορο ρυθμό. Η Ουγγαρία θα έχει και τον κόσμο μαζί της και πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα γιατί δεν είμαστε μαθήμενοι να παίζουμε σε γεμάτες πισίνες».

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top